Q1 : What is IOSR?
  
    Ans : International Organization of Scientific Research (IOSR) is a registered independent organization, constitute of CSIR delivering supports and services to education professionals and researchers around world, especially those from the developing countries.  
Read More...
  Q2 : How can anybody submit their article for publication in IOSR Journals?
  
    Ans : Anybody can submit their articles on phr@iosrmail.org as attached file in the E-mail.
  
  
  
  Q3 : How long does it take for paper review process? 
  
    Ans : As IOSR journals are the group of 365 reviewers who belongs to different research areas, IOSR review process takes only 7 days.
  
  
  
  Q4 : How long does it take for publication after acceptance of an article?
  
    Ans : It takes only 20 days after acceptance of article.
  
  
  
  Q5 : How much time it takes for review process?
  
    Ans : IOSR Journals takes 8-10 days for peer review process of any paper.
  
  
  
 
		 Q6 : What is the fees of submitting articles in IOSR's Journals?
  
    Ans : There is no any charge of submission of article in IOSR's Journals. 
If article is accepted than author have to pay fees with following detail: 
    
      | Standard Authors | USD 75 / INR 3200 | 
    
      | If You want to get hard copy of Journal then he have to pay 600 INR / 45 USD extra. | 
  
  Q7 : How to pay fees?
  
  
  
		Q8 : Does IOSR Journal of Engineering provide Hard copy of issue or not ?
  
    Ans : Yes, IOSR Journal of Engineering provides hard copy of issue after the publication.
  
  
  
   Q9 : IOSR Journal of Pharmacy is indexed or not?
  
    Ans : Yes, IOSR Journal of Pharmacy are indexed Journals.
  
  
  
		Q3 : How can we get more than one hard copy of the issue in which our article will get publish?
  
    Ans : The charges of one hard copy are 600 INR/ 45 USD. You can pay accordingly for more than one copy.